Shopping Cart

Услуги

    Уважаеми посетители,

    Бихме желали да Ви представим част от услугите които може да Ви предложим. Нашият екип се състои от динамични млади хора, търсещи решения на поставените задачи, като приоритетно целим самите ние да останем доволни от резултата. Разполагаме с развита база, квалифицирани специалисти в различни сфери и желание за работа. В случаи, когато не разполагаме с определен инструмент - ние го създаваме според нуждите. Разработваме контролери за управление, програмиране, електронни компоненти, цялостни блокове за управление и контрол. Ето защо, ако ни поставите техническо задание за изготвяне на подобно оборудване, биме могли да Ви предоставим нестандартно, ефективно и достъпно решение. Смело може да заявим, че екипът ни в името на Анкос 66 ЕООД, Отоплителни Системи ЕООД и Айекс ЕООД е ежегоден участник в най-елитното изложение за съвременни технологии, безопастност и пожарна охрана - Секюрити, провеждащо се Интер Експо Център - гр. София.

Секюрити 2016 Интер Експо Център


    Ние сме доставчици на системи за аерозолно пожарогасене на всички водещи фирми в сферата на пожарогасене в България. Заедно изграждаме множесто сериозни обекти като:

    Автоматизирани системи за пожарогасене на електровози

    Клиент: Булмаркет ДМ

    Партньор: Респромкомплект АД


    В тези сериозни машини сме проектирали и изградили 23 зонови пожарогасителни системи за автоматично аерозолно пожарогасене с аерозолни генератори АГС - вносител Анкос 66

    Решения за оперативно пожарогасене с АГС 5

    Клиент: Национална Компания Железопътна Инфраструктура


    Системи за аерозолно пожарогасене на плавателни съдове

    Клиенти: Бургаски Корабостроителници, Черноморски риболов, Делта 2000, Хермес, ЕГЕО-3, и др.

    Системи за аерозолно пожарогасене на сървъри и архиви

    Клиент: Информационни Системи

    Партньор: Писат Инженеринг


    Система за многозоново аерозолно пожарогасене на производство

    Клиент: Сумитомо електрик борднетце България

    Партньор: Респромкомплект АД

    ВЕЦ Цанков Камък - аерозолно пожарогасене мВЕЦ - ел.шкафове

    Партньор: Сектрон


    Складове на Булгартабак

    Партньор: Ранина, Инокс 2000

    Сървърни помещения

    Партньор: Тимекс Груп, Сектрон, Писат Инженеринг


    Производствени халета и складове

    Партньор: Айекс, Помпиеро, Сектрон, Синхрон-С, АПЕЗ-Варна и др.


    Пожарогасене на UPS станции - за магистрала в ОАЕ - Дубай

    Партньор: Интернешенъл Пауър Съплай (IPS)


    Системи за аерозолно пожарогасене на транспортни средства

    Партньор: Айекс


    Аерозолно пожарогасене на ТЕЦове, подстанции

    Клиент: ЕСО ЕАД, ТЕЦ Варна

    Партньор: Комос, Респромкомплект АД

     Успоредно със системите за аерозолно пожарогасене и нашата иновация в сферата на отоплението - вакуумни радиатори - класически и електрически, предлагаме уникалната ни разработка за безфлюсово спояване с оксижен. При тази технология се използва специален смесител за Аерофлюс, които можете също да закупите от нас. При работата с Аерофлюс не се нуждаете от обмазани припои или добавяне на флюс, заварките се разливат до съвършентсво и то без почистване на металите до блясък.


    Нашата база предлага услуги по заваряване с Аерофлюс, аргон, електрожен, оксижен, телеоподаващо. Можете да се възползвате по всяко време, като може сами да организираме транспорта на детайлите от адрес и обратно. Стругарски улуги - разполагаме с универсален струг, дълга база и при необходимост може да изработваме, доработваме или извършваме други операции за Вашите детайли и нужди. Ленторезни машини, колонни бормашини, шлайфмашини и пясъкоструйно помещение ни позволяват да извършваме всички услуги свързани с металообработването. Огъване на детайли, сгъване на ламарина по точни форми и размери. Не се колебайте да ни потърсите дори и да се налага да почистите една джанта. Прахово боядисване - професионална линия - ще обработим и боядисаме Вашите детайли по указан от Вас цвят по RAL.

Айекс ЕООД BG203358944 - 1592 София, бул. Асен Йорданов № 14 Tel.+359.885.021131; +359.879.021.132 - We are looking for international partners, dealers and suppliers!